ANTALYA / KORKUTELİ - Zeynep Mustafa Kemer Ortaokulu

Süleyman KARACA - Okul Müdürü

18 Eylül 1972´ de Korkuteli doğan Süleyman Karaca İlk / Orta ve Lise tahsini Korkuteli´de tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliğini kazandı. Bu Okuldan 1995 yılında mezun olarak ilk görev yeri olan Iğdır ili Karakoyunlu ilçesi Karakoyunlu Lisesine Coğrafya Öğretmeni olarak atandı. Iğdır , Kahramanmaraş ve Burdur illerinde görev yaptıktan 07/07/2004 tarihinde Tatköy Ramazan Karabağır İlköğretim okuluna Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak atandı. Bir yıl sonra Müdür yardımcılığna bir yıl sonrada Müdürlüğe atanan Süleyman KARACA 2016 yılına kadar Tatköy Ramazan Karabağır İlköğretim Okulunda görev yaptıktan sonra Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu´na atandı. 01/08/2023 tarihinde Zeynep Mustafa Kemer Ortaokulunda göreve başlıyan Süleyman Karaca evli ve iki çocık sahibidir.